Sittmöbler / Sittsäckar

Sittsäckar för barn, vuxna & djur

Sittsäckar

Stora, bekväma sittsäckar och saccosäckar till alla åldrar. En sittsäck är en skön plats att sitta, där säcken formar sig efter din kropp. Sittsäckar finns i flera olika material och en del sittsäckar kan även användas utomhus. I vårt sortiment finns även sittsäckar till våra fyrbenta vänner, i olika storlekar och material. Oavsett om du vill ha en sittsäck för avkoppling eller för att skapa en lekfull atmosfär, har vi det perfekta valet för dig, dina barn och dina hundar. Dessutom har vi sittsäckar för utomhusbruk och för poolen.


Sortering:
Artiklar per sida:
13 artiklar
Fatboy Fåtölj Bonbaron
-10%
SALE
Fatboy 5 324 kr

En fantastiks fåtölj som får dig att känna som att du sitter på ett majestätiskt moln

Fatboy Sittsäck The Original Floatzac
-10%
SALE
Fatboy 2 744 kr
Nu flyter den!
Fatboy Sittsäck The Original Stonewashed
-10%
SALE
Fatboy 2 267 kr
Rå look, mjuk känsla
Fatboy Sittsäck The Original
-10%
SALE
Fatboy 2 069 kr
En sann ikon i modern inredning
Fatboy Junior Stonewashed
-10%
SALE
Fatboy 1 709 kr
Knattarna kan nu chilla precis som de vill
Fatboy Sittsäck Original Slim Pop
-10%
SALE
Fatboy 2 429 kr
Lekfulla sittsäckar i härliga kulörer
Fatboy Buggle-Up
-10%
SALE
Fatboy 3 122 kr
Känns som paradiset
Fatboy Sittsäck Buggle-Up Outdoor
-10%
SALE
Fatboy 3 689 kr
Sittsäck Buggle-up för utomhusbruk
Fatboy Doggielounge Stonewashed Large
-10%
SALE
Fatboy 1 313 kr
Bara det bästaste bästa för människans bästa vän
Fatboy Doggielounge Stonewashed Small
-10%
SALE
Fatboy 899 kr
Bara det bästaste bästa för människans bästa vän
Sitting Bull Sittsäck Happy Zoo Carl
Sitting Bull 1 969 kr

En färgsprakande kollektion med djur som bara din fantasi kan tämja. Sittsäck & lekdjur i innovativ design.

Fatboy Doggielounge Small
-10%
SALE
Fatboy 809 kr
Bara det bästaste för människans bästa vän
Fatboy Doggielounge Large
-10%
SALE
Fatboy 1 223 kr
Bara det bästaste för människans bästa vän
13 artiklar

Sittsäck, saccosäck eller beanbag?

Kärt barn har många namn.... Namnet tror vi har förändrats under de årtionde som sittsäcken funnits, just för att anpassa till tidsperioden och de trender som råder. Saccosäcken blev populär på slutet av 60-talet och början av 70-talet och idag är sittsäck en vanligare benämning på just en saccosäck.

Vad är då en sittsäck? Det är en sittmöbel som är gjord i tyg och fylld med små "frigolit kulor". Det är just fyllningen som gör att sittsäcken formar sig efter din kropp när du sätter dig ner. Det är också möjligt att fylla på mer fyllning för dig som vill ha mer "stuns" i sittsäcken.

Sittsäck i inredningen

Sittsäckar finns idag i flera olika material och flera olika färger, vilket gör att den är lätt att anpassa till inredningen. Sittsäcken blir lätt en favorit oavsett om den står i barnrummet, i tonårsrummet, i vardagsrummet eller på kontoret. Den är lätt att flytta, du bestämmer om du vill sitta, ligga ner eller mysa tillsammans med någon du tycker om, den är formbar och formar sig efter din kropp. 

Just möjligheten att välja olika kulörer på sittsäcken gör det lätt att hitta sin favorit och anpassa till övrig inredning i hemmet. På barnrummet kan det vara kul med lite mer färg medan i vardagsrummet vill man kanske ha lite mer neutrala färger som passar vår skadinaviska inredningstil. Valmöjligheterna är många.

Sittsäck för utomhusbruk

Det finns även sittsäckar som är anpassade till att ha utomhus, de har ett lite grövre tyg och är tåligare. De flesta av våra utomhussäckar är UV, smuts och vattenavvisande vilket gör dem perfekta för lite avslappning i trädgården. De blir både en vacker detalj på uteplatsen eller balkongen och en skön sittplats att njuta i en härlig sommardag. De flesta av våra utesittsäckar har Outdoor i namnet eller så hittar du dem under våra utemöbler.

En underbar kombination till uteplatsen är att kompletera din Fatboy Original Outdoor Sittsäck med Rock n Roll. Tillsammans med sittsäcken The Original får du en stor och härlig gundstol! Perfekt för lite avslappning i trädgården. Stommen till Rock n Roll är tillverkad av vattenavvisande material, vilket gör den lämplig för utomhusbruk.

Doggielounge - sittsäcken för din hund

Vi har inte glömt människans bästa vän, hunden. I vårt sortiment finns sköna sovplatser till hunden i olika storlekar. En mindre hundsäng för den lilla hunden och en stor hundsäng till den stora hunden. Vi har även en lyxigare rund variant i sammet som utöver komforten till hunden ger din inredning en majestätisk touch. Slip fighten om platsen i soffan och införskaffa en supermjuk hundsäng till din lilla älskling. Inbjudande, hållbar och enkel och hålla ren.


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr