Stäng

Vi bygger om

Nu bygger vi om vår butik på Bergsgatan 25 i Malmö, men först måste vi krympa lagret lite. Inför ombyggnationen rear vi ut utställningsmöbler och möbler med skönhetsfel. Gäller endast i butik. Väl värt att svänga in och kika om du kanske hittar något fint till ditt hem.

Vi rensar för att ge plats åt mer lageryta och för att skapa bättre förutsättningar för våra kunder. Vi har upp till 70% rabatt på utvalda varor bla soffor, stolar, mattor mm. Passa på och fynda möbler och inredning till fantastiska priser. 

14 oktober kör vi igång

Kl 11.00 slår vi upp dörren för att rensa ut och göra plats. Först till kvarn gäller. Vi säljer ut massor av varor med upp till 70% rabatt.

Gäller på ord. priser och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Ombyggnadsrean gäller endast i butik och det är hämtpriser på nedsatta varor. Vi hjälper gärna till med leverans till självkostnadspris om det behövs. Inget öppet köp på nedsatta varor i ombyggnadsrean. Utbudet kan variera, dvs det du ser på bild kanske inte finns kvar.

Rean börjar vecka 42. Priserna gäller vecka 42-48 eller så länge lagret räcker.

Öppettider i butiken:

  • Måndag – fredag kl. 11-18
  • Lördag kl. 11-16 
  • Söndag Stängt

(OBS! Lördagen 2 Nov öppet kl. 12-16)

Välkomen in och fynda hos oss på Bergsgatan 25 i Malmö!

* Gäller endast i butik och på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudande eller rabatter. Inget öppet köp. Hämtpriser på nedsatta varor.

20% på By Rydens lampor
Soffor upp till 30%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vi köp över 795kr